U13 : Verslag 2012.04.14 : KSV - Zwevezele 0-3

Nathan, Jorge, Emiel F, Yari, Vangelis, Arno, Anton, Navajo, Ruben, Jasper, Dimi, Lucas, Emiel D

KSV moest zaterdag Zwevezele partij geven, volgens velen de best voetballende ploeg van de reeks.  Dit weerspiegelde zich niet in de wedstrijd, maar toch ging KSV alweer 0-3 de boot in. Toch was de prestatie enigszins bevredigend.

KSV maakt het zichzelf ook veel moeilijk in hun wedstrijden: ze starten met 1 doelpunt achterstand. Dat is toch zo, als je na 20 seconden 0-1 in het krijt staat. KSV stond immers nog te slapen, Zwevezele had slechts 3 baltoetsen nodig om op voorsprong te komen. Heel jammer, want de bezoekers waren zeker niet de meerdere van de thuisploeg. De ploegen hielden elkaar mooi in evenwicht, het spel deed zich vooral rond de middencirkel voor, maar het was zeker niet oogstrelend. KSV kon slechts 2 keer dreigen via Dimi en Vangelis (!), telkens met een schot.

Zwevezele creëerde ook niet veel kansen, maar verdubbelde wel de score. (0-2)

In de tweede helft eenzelfde scenario: KSV deed wel zijn best, was zeker de evenknie van de derde uit de stand, maar kon dit noch omzetten in goed voetbal, noch in kansen. De ruimte tussen de linies was te groot en de aanval was te onmondig om te dreigen. De bal werd ook niet lang genoeg in de ploeg gehouden. Zwevezele deed er nog een derde bovenop, KSV bleef andermaal met lege handen (en scoreloos) achter.