U13 : Verslag 2012.03.24 : KSV - VV Tielt 1-10

KSV

Nathan, Kjento, Jorge, Emiel F, Yari, Vangelis, Arno, Anton, Emiel D, Navajo, Ruben, Jasper

 

VERSLAG

Het werd andermaal geen succes voor onze U13: Ditmaal bleek VV Tielt te sterk voor de roodwitten. Waar in Tielt nog een gelijkspel te weinig was voor KSV, moest de thuisploeg nu met diep schaamrood op de wangen afdruipen.

VV Tielt had ook al in de klappen gedeeld, dus dit was het ideale moment om de wanprestaties van de voorbije weken uit te wissen.  Jammer genoeg was het Tielt dat zich herpakte, want KSV was werkelijk nergens: er werden bijna geen treffelijke combinaties op de mat gelegd, KSV is het voetballen blijkbaar verleerd, het moraal bevindt zich onder 0. Tegen de rust stond het al 0-3.

 

RUST: 0-3

 

Meestal volstaat een bolwassing aan de rust om na de wissel een enigzins aanvaardbare prestatie te leveren, maar het ging nu van kwaad naar erger. Anton kon de eer redden met een uitstekende vrije trap, maar daarmee was alles gezegd: KSV sleept zich naar het seizoenseinde dat er maar beter zo snel mogelijk komt, maar de spelers moeten ook weten dat er meer trainingsijver, groepsgeest en mentaliteit zal nodig zijn als ze volgend jaar ook maar enige kans op resultaat willen maken.

 

Doelpunten: Anton (1)