U12 : Verslag 2012.03.10 : KSV - KSV Rumbeke 4-1

Pittem staat 3 punten achter in het klassement en deze wedstrijd is cruciaal willen we de zesde plaats in de stand veroveren.

De thuisploeg kent een droomstart.  Anton wordt het straatje ingestuurd door Gilles Martens en alleen voor keeper zet hij de 1-0 op het bord na 2 minuten.  De bezoekers reageren en trekken richting ons doel.  Na een 10-tal minuten hebben ze pech wanneer hun schot op de paal belandt.  Het tweede deel van de eerste helft trekken de blauwwitten het laken naar zich toe.  Dit resulteert in de gelijkmaker na zwak ontzetten van de thuisdoelman.  Pittem heeft het nu moeilijk en moet alle zeilen bijzetten om een tweede treffer te voorkomen.  Toch wordt de rust gehaald zonder bijkomende tegentreffer.
De tweede helft starten onze jongens met nieuwe moed.  De wedstrijd verloopt evenwichtig en Nicky rukt op richting bezoekend doel.  Hij vindt geen aanspeelpunt en besluit dan maar zelf te trappen.  Zijn schot verdwijnt enig mooi in de rechterbovenhoek van het doel en het staat 2-1.  Deze treffer geeft de roodwitten vleugels.  Na een 15-tal minuten waagt Jens zich aan een solo op links.  Hij weet knap 3 spelers af te schudden en deponeert dan de bal mooi naast de keeper in doel.  Een mooie individuele actie.  En nog is het niet gedaan.  Thibo haalt de achterlijn en zijn voorzet wordt door Gilles Martens binnengeduwd : 4-1.  Rumbeke reageert nog met enkele pogingen maar scoren zit er niet meer in.  Pittem gaat verdiend - op basis van de tweede helft - met de drie punten lopen en klimt zo op gelijke hoogte met de blauwwitten.

Doelpunten : Anton (assist Gilles)
                     Nicky (individuele actie)
                     Jens (individuele actie)