U13 : Verslag 2011.11.26 : KSV - KFC Aarsele 2-7

Doran, Kjento, Vangelis, Anton, Ruben, Lucas, Arno, Jorge, Navajo, Yari, Emiel F, Emiel D, Jasper

Na de thuisnederlaag tegen KFC Aarsele verliest KSV met de laatste wedstrijd van de heenronde voeling met de top-5.

De eerste helft was nochtans evenwichtig: het was wel geen sprankelend voetbal, met aan beide kanten weinig kansen. KSV kon de score openen, toen Arno op voorzet van Emiel D, eigenlijk nog een assist aan zichzelf gaf, en zelf kon binnentikken. Lang duurde de vreugde niet, want binnen de minuut stonden de bordjes gelijk.

Na de rust een ander spelbeeld: vroeg in de tweede helft kon opnieuw Arno mooi aan de eerste paal binnentikken na hoekschop en KSV op voorsprong brengen. Ook nu kon de thuisploeg deze voorsprong niet lang vasthouden, want Aarsele kon kort na elkaar scoren. (2-3). Hoewel KSV windvoordeel had, kon het niet profiteren.  Integendeel, Aarsele domineerde de wedstrijd volledig.  Het kon nog 4 keer scoren, KSV kon geen vuist meer maken.

1-0                         Arno

RUST