U12 : Verslag 2011.11.19 : KSV - Club Roeselare 2-3

Roeselare domineert in de beginfase.  Pittem laat zich wat gemakkelijk naar de slachtbank leiden en na een tiental minuten kan hun spits alleen op Josse afgaan.  De 0-1 is meteen een feit.  Een vuist kunnen de roodwitten niet maken.  De bezoekers zijn het gevaarlijkst en krijgen talrijke hoekschoppen waar er echter geen treffer uit voortvloeit.  Een fout tegen ons in onze eigen rechthoek (terugspeelbal volgens de scheidsrechter, enkel hij heeft dit gezien) levert ook geen tweede doelpunt op voor Club Roeselare.  De verdubbeling van de score komt er dan toch.  Josse kan het eerste schot nog afweren, maar onvoldoende.  In de rebound staan de 0-2 cijfers op het bord.
In de tweede helft zien we de thuisploeg met een andere gedaante.  De partij gaat nu meer op en neer en de bezoekers krijgen meer tegenstand van de Molenjongens.  Halfweg de tweede helft is de aansluitingstreffer een feit nadat Jaron een (licht toegekende) strafschop kan verzilveren.  Pittem gelooft terug in zijn kansen maar het wordt algauw de mond gesnoerd met het derde bezoekende doelpunt.  Het al te slap verdedigen wordt afgestraft en het staat meteen 1-3.  Toch is de partij niet gespeeld want even later is het opnieuw Jaron die weet te scoren.  Zijn verre vrije trap wordt verkeerd beoordeeld door de keeper en het staat 2-3.  De partij wordt wat bitsiger.  De kaarten blijven 2 keer onterecht op zak (Nicky met een charge op de bezoekende aanvaller en een stevige Roeselaarse tackle op Matice) terwijl Ewout een karton onder de neus krijgt geduwd voor een lichte overtreding.  Het is diezelfde Ewout die in de laatste minuut ei zo na weet te scoren.  Hij wordt alleen vrijgespeeld voor de keeper maar zijn trap gaat nipt naast het doel.

Pittem begon te laat in zijn eigen kansen te geloven.  Tegen de vierde in de stand is een nipt verlies geen slecht resultaat maar als we eerlijk wezen zat er met een volledige match op nivo meer in.

Doelpunten : Jaron (2x) (strafschop en vrije trap)