U13 : Verslag 2011.11.12 : KSV - OMS Ingelmunster 3-3

Doran, Kjento, Vangelis, Anton, Ruben, Lucas, Arno, Jorge, Navajo, Yari, Emiel F, Emiel D, Jasper

KSV toonde 2 gezichten zaterdag: voor de rust liepen ze precies als makke lammetjes op een zomerse weide, na de rust waren het precies hongerige wolven die hun prooi roken en die ook wilden opeten. KSV nestelt zich op de 6e plaats, met voor de winterstop nog 2 wedstrijden tegen ploegen die hoger geklasseerd staan. Dan worden de ambities heel duidelijk!

De eerste helft was echt huilen met de pet op: Ingelmunster was veel steviger in de duels, KSV kwam telkens een stapje te kort en voetballend stelde de thuisploeg ook niet bijster veel voor. Bovendien werd verdedigend veel te slap gespeeld, er was geen wil om te winnen tegen deze rechtstreekse concurrent. Ingelmunster was voetballend ook niet goed, maar ze stonden veel steviger op hun poten. Bij het eerste doelpunt liet Doran zich te makkelijk verrassen: hij liet het schot door zijn handen gaan. Bij de 0-2 kwam OMS alleen voor de keeper en bij het derde hadden verschillende spelers de mogelijkheid om te scoren. Emiel D, die na zijn blessure als bankzitter aan de wedstrijd was begonnen, milderde na een mooie actie op links met dito schot.

KSV kreeg hoe dan ook een flinke bolwassing tijdens de rust en ze leken het te snappen: Ze kwamen op het veld met het mes tussen de tanden. Vuil spelen was niet aan de orde, maar nu voelde Ingelmunster dat KSV zich niet zomaar zou laten wegzetten: de duels werden feller, OMS had geen vrije baan naar doel. Emiel D, Yari en Doran eisten evenwel een hoofdrol op in de tweede helft. Het grootste gevaar kwam telkens van de linkerflank: Emiel D zonderde Yari af in het strafschopgebied, die werd gehaakt en de scheids aarzelde niet: de bal op de stip, Anton zette de strafschop feilloos om. De bezoekers kregen wel nog kansen, maar ze vonden telkens Doran of 1x de paal op hun weg. Emiel D kon naar binnen komen en drukte met rechts af: geen probleem voor de keeper. Even later werd hij de diepte in gestuurd en legde de bal panklaar voor een inlopende Jorge: 3-3. KSV euforisch en op zoek naar de overwinning. Die kwam er niet, maar gelukkig heeft KSV eens een ware vechtersmentaliteit getoond, met resultaat.

0-1/0-2/0-3

1-3                         Emiel D

RUST

2-3                                     Anton (strafschop)