U13 : Verslag 2011.10.29 : KSV - Dosko Beveren 1-5

Doran, Kjento, Vangelis, Anton, Lucas, Arno, Dimi, Jorge, Navajo, Nathan, Anton (U11), Jens (U11) en Matice (U11)

KSV moest zaterdag de rol lossen met de top na een jammerlijke nederlaag tegen Dosko Beveren: slechts 10 spelers (waaronder 2 keepers) tekenden present zaterdag, gelukkig waren nog enkele spelers van U11 op het polyvalent terrein aan het spelen, zodat toch nog 13 spelers op het blad konden worden gezet.

Nathan werd zo op de 9 gezet en dit loonde. Nadat Beveren was voorgekomen, knutselde KSV de mooiste actie van de wedstrijd in elkaar: Anton nam een snelle vrije trap naar Dimi, die het lijntje afliep en afspeelde op Jorge. Zijn lage voorzet werd door Nathan binnengetikt. Voor de rest speelde KSV vooral zonder overleg en te laks. Dosko kreeg te makkelijk doorgang naar het doel: vooral de linksvoor was heel gevaarlijk en Lucas te slim af.

De drie preminiemen deden hun uiterste best, maar konden natuurlijk weinig gewicht in de schaal leggen. Ze hadden trouwens al een volledige wedstrijd gespeeld ’s morgens.

KSV slikte weer te makkelijk doelpunten, waardoor een makkelijke tegenstander als Dosko toch met de drie punten kon gaan lopen.

Doelpunten: Nathan (1)