U13 : Verslag 2011.10.22 : KSV - GL Ruiselde 1-0

KSV

Doran, Nathan, Ruben, Navajo, Anton, Vangelis,  Jorge (K), Dimi, Emiel F, Yari, Arno,  Lucas en Kjento

 

VERSLAG

Het kostte K.S.V. zaterdag bloed, zweet en tranen om de Groene Leeuwen uit Ruiselede te bedwingen, maar het lukte hen met het kleinste verschil. De roodwitten blijven zo in de top van het klassement hangen.

 

K.S.V. was de betere ploeg, maar de afwerking bleef achterwege. In de eerste helft vond K.S.V. niet echt zijn draai, veel kansen werden er niet gecreëerd. Eenmaal werd Dimi mooi de diepte in gestuurd door Lucas, maar hij schoot onbesuisd over. Ook Emiel F kon alleen op doel af, maar de verdediger met de 7-mijlslaarzen haalde hem terug. Ruiselede had immers vooral gestalte in de achterste rij en K.S.V. had moeite om deze te ontwrichten. GL had bijna geen kansen, maar toch moest Kjento de bal voor de lijn wegvegen.  

 

RUST: 0-0

 

In de tweede helft kwam K.S.V. sterker voor de dag: het middenveld was nu volledig rood, Ruiselede kon zelden doorbreken. Toch had K.S.V niet veel kansen, maar het waren telkens grote. Zo vond Yari van dichtbij het doel niet toen de keeper de vrije trap van Anton pareerde. Dimi schoot van dichtbij over.  Het was wachten tot de vrije trap van Jorge, die de bal in de verste hoek liet verdwijnen en zo zijn eigen prestatie glans bijzette.

K.S.V. wint zo moeizaam maar oververdiend na een mooie collectieve prestatie.

 

Doelpunten: Jorge (1)

 

Topscorer (46)

Emiel F                   15

Jorge                      8

Dimi                       7

Emiel D                  5

Arno                      5

Yari                         3

Navajo                   2

Owngoal                1